首页 Architecture Interior Urban
The project involved the top two floors of the most renowned building in Beijing CBD, which was reinforced in the interior space by a connecting staircase. The front offices on the upper and lower floors were mainly decorated by white facing, creating a bright and modern atmosphere, and making people feel like they are up in the clouds. The simple and clear interior space became a better foil for the blue sky and the high-rise in the CBD. In order to manifest the industrial characteristics of the investment and finance company and respond to the requirements of the proprietor, a large number of solid wood materials were used in the project, creating a prudent, gentle, and humanistic environment. The traditional culture of China is also reflected in the corresponding parts. All the corners are dealt with in an organic visual direction manner, emphasizing the openness of corner vision. The actively introduced external view softened the rigid room shape. The traffic corridor was designed in an elastic edges-smoothing way, which not only manifested the humanity but also conformed to the Chinese Fengshui theory.

Time: 2016-2017
Scale: 2107.14m2
Scope: interior design
Client: Beijing Jiachen Investment Co., Ltd.
Location: Beijing, China
Partner: KUADRA Architecture Studio
Latest information